امروز شنبه  ۱۷ خرداد ۱۴۰۴

۱۴۰۴/۰۳/۰۳- ۱۱:۲۰

چای ایرانی در رویداد فرهنگی نشریه China Daily چین

مورخ 27 اردیبهشت ماه سال جاری برابر با 17 ماه می 2025 همزمان با روز بین‌المللی چای،کنفرانس «طعم بی مرز چای و درک تمدن‌ها» به میزبانی مشترک نشریه China Daily و دانشگاه زبان‌های خارجی پکن (BFSU) با موضوع درک مشترک فرهنگ چای در اقصی نقاط جهان و اهمیت آن در تقویت تعاملات فرهنگی بین کشورها، در محل دانشگاه زبان‌های خارجی پکن برگزار شد.

در این رویداد فعالان و شخصیت های علمی و فرهنگی سخنانی (به زبان چینی) در ارتباط با موضوع کنفرانس ارائه کردند و در حاشیه مراسم نیز نمایشگاهی درخصوص معرفی و نحوه آماده سازی انواع چای برگزار گردید.  

گفتنی است طی هماهنگی‌های بعمل آمده، نمایندگی با استفاده از ظرفیت دو تن از ایرانیان و فعالان فرهنگی مقیم، تاریخ چای در ایران، اهمیت آن در فرهنگ و تمدن ایرانی، جایگاه چای در زندگی روزانه مردم و شباهت‌ها و تفاوت‌های چای در ایران و چین را معرفی و تشریح نمود. همچنین، در غرفه ایران در نمایشگاه جانبی، آماده‌سازی چای ایرانی و محصولات مرتبط به نمایش درآمد.

علاوه بر فعالان فرهنگی ایرانی، رئیس مرکز فرهنگی ترکیه در پکن، برنده جایزه دوستی 2024 دولت چین و رئیس کمیته بین ‌المللی انجمن صنعتی چین، اساتید مطالعات استرالیا و خبرنگاری و ارتباطات بین‌الملل در دانشگاه زبان‌های خارجی پکن و برخی از فعالان حوزه چای در این رویداد فرهنگی سخنرانی کردند. نکته جالب توجه در یکی از سخنرانی‌ها، اشاره رئیس مرکز فرهنگی ترکیه به نقش ایران در شکل گرفتن فرهنگ چای در این کشور بود.

از مهمترین شرکت‌کنندگان در این رویداد می‌توان به معاون چاینا دیلی، معاون دانشگاه زبان‌های خارجی پکن، معاون سابق شینهوا و مقامات حزبی و شهری پکن اشاره کرد. گزارش این رویداد در نسخه‌های انگلیسی و چینی و تمامی‌پلتفرم های متنی و ویدئویی China Daily منتشر شد. 

http://www.chinadaily.com.cn/a/202505/20/WS682bbb84a310a04af22c04f2.html

http://www.chinadaily.com.cn/a/202505/20/WS682bbbdda310a04af22c04fc.html

https://cn.chinadaily.com.cn/a/202505/19/WS682ae299a310205377033d05.html

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما